Дієтологи рекомендують додавати до щоденного раціону пророщене насіння.
Продукт для омолодження
В процесі проростання рослинного насіння у ньому утворюється найповніший комплект корисних речовин, таких як вітаміни, мінерали, кислоти та жири. До того ж проросле насіння містить високу концентрацію антиоксидантів. Все це сприяє омолодженню на клітинному рівні.
Люди, які включають паростки на регулярній основі до свого раціону, набагато краще почуваються. Вони мають більше енергії і вони швидше відновлюються, якщо хворіють.
У їжу корисно додавати насіння пшениці, ячменю, люцерни, конюшини, редиски, що проросло. Такі паростки позитивно діють на імунну систему, перешкоджаючи її ослабленню. При їхньому регулярному вживанні знижується кількість днів, коли люди хворіють і погано почуваються.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу