Вживаючи продукти з вітаміном В3, ми знижуємо свій ризик гіпертонічної хвороби.
Їжа для захисту від гіпертонії
Лікарі радять включати до раціону продукти з вітаміном B3 (ніацин) для захисту від гіпертонії. Ніацин має судинорозширювальну дію, що перешкоджає підвищенню тиску, допомагає його знижувати.
У людей, які вживають достатню кількість вітаміну B3, ризик розвитку гіпертонії нижчий на 35 відсотків.
Джерелами речовини є такі продукти як житній хліб, гречка, квасоля, горіхи, неочищене зерно, яєчні жовтки, молоко, м'ясо та субпродукти, гриби, ананаси. Найбільше вітаміну B3 міститься у дріжджах.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Бобові для прикорму дітей
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?