Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Вживання цих олій підвищує ризик тромбозу

00:40, 16 Сер 2023 · Категорія: Харчування, Кров і судини · Переглядів 1464 · 

Вживання деякого виду олії провокує утворення тромбів.

Вживання олій та тромбоз

Вживання олій та тромбоз



Згортання крові має життєво важливе значення, оскільки воно запобігає надмірній кровотечі. Однак розчинні природним чином згустки крові можуть призвести до серйозних захворювань. Наприклад, тромби, які блокують надходження крові в мозок, можуть викликати інсульти, а тромби у легенях призводять до легеневої емболії.

Існує низка факторів, які можуть збільшити ризик утворення такого тромбу. Одним з них є харчування – жирні та солоні продукти можуть викликати згортання крові.

Експерти розповіли, що тип олії, на якій ви готуєте, також може призвести до виникнення тромбів. Продукти, обсмажені на олії, можуть з часом запустити процес атеросклерозу (затвердіння та закупорювання артерій), що призводить до утворення тромбів.

До олій, що містять омега-6, належать:

1. Канола.
2. Соя.
3. Соняшник.
4. Кукурудза.

Вживання цих олій можуть підвищувати рівень «поганого» холестерину, вони призводять до пошкодження стінок артерій та закупорювання артерій. Нагрів цих олій може змінити їхню хімічну структуру, після чого вони стають надзапальними. Запалення є одним із ключових факторів атеросклерозу.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

10:30
Нове відкриття спростовує високу калорійність горіхів
7:30
Три плюси від регулярного вживання солі
0:20
Вчені оголосили найкращий напій для зубів
22:30
Їжа, котра дасть вам калію більше за банани
21:30
5 продуктів, які наситять організм калієм
19:30
Три найкорисніші фруктові коктейлі
17:30
Спеціалісти пояснили, чому зелені банани корисніші за жовті
15:30
Правила харчування, які почистять печінку від жиру
13:30
Доступний фрукт продовжить життя майже на 20 років
10:30
10 оригінальних фактів про волоський горіх
9:30
Топ-5 продуктів, які краще взагалі не мити
8:30
Поживні продукти, які зарядять вас енергією на день
6:30
Овочевий сік почистить шлунок та кишківник
1:20
Фрукт, котрий виганяє камені з нирок
0:20
Чим фініки можуть допомогти людині
23:30
Що корисніше: диня чи кавун?
21:30
Скільки часу можна тримати заварений чай
19:30
6 позитивних ефектів від простої картоплі
10:30
Звичний напій, який стоїть на сторожі вашого серця
9:30
Їжа, котра здатна зробити вас сонним
7:30
Вчені довели безумовну користь гострої їжі
6:30
Топ-10 переваг від використання чорного кмину
22:30
Перелік продуктів, які викликають втому в людини
19:30
Доступний овоч, який вбиває ракові клітини і знижує холестерин
15:30
Шкода для організму від надмірного вживання сої
12:30
Надлишок кави може знищити вашу щитовидку
8:30
Вчені назвали найгірші продукти для серця
7:30
Чому цукор особливо небезпечний для чоловіків
6:30
Продукти для зниження апетиту, пришвидшення обміну речовин та роботи мозку
1:20
Яка їжа стимулює імунну систему, знищує зморшки і знижує холестерин
0:20
Доступна їжа, котра захистить від раку і допоможе мозку
23:30
Три найкорисніші продукти для здоров'я на думку вчених
21:30
Сім ідеальних продуктів для нашого імунітету
19:30
Фрукти з мінімальною кількістю калорій
17:30
Топ-5 фруктів, від яких не поправляються
13:30
Міф про банани, який розвіяли вчені
12:30
Побічні ефекти від яблучного оцту
10:30
Помічна речовина при нудоті та печії
8:30
Продукт з яблук допоможе схуднути
7:30
Оцет, котрий регулює рівень цукру в крові
Здоров'я в соцмережах: