Морква - низькокалорійний овоч, який не загрожує вашій фігурі.
Користь моркви
Вживати моркву рекомендовано як в сирому, так і в приготованому вигляді, оскільки навіть термічна обробка не позбавляє овоч корисних характеристик. Продукт багатий бета-каротином, позитивно впливає на зір, метаболізм і імунітет в цілому.
Крім цього, вітамін A відіграє значиму роль у формуванні скелета, а також зубів і нігтів. Якщо регулярно включати моркву в свій раціон, можна поліпшити стан шкіри і волосся, пише live24.ru
Істотну користь вітаміни, які містяться в овочі приносять в ході вагітності. Налягати на моркву слід чоловікам зі слабкою ерекцією, тим, хто веде малорухливий спосіб життя, і при запорах. Втім, є й протипоказання, наприклад, морквяний сік у великих обсягах створює навантаження на підшлункову, тому при захворюваннях печінки і ШКТ овоч краще вживати помірно.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Психологи радять розподіляти сфери відповідальності з дітьми
Як зробити свято для дітей, які не вірять в диво?
Рецепт святкового хліба штолен з горіхами і сухофруктами