Бульйон – одна з найкорисніших страв холодної пори року для людей старшого віку.
Бульйон у похилому віці
У холодну пору року в раціоні людей старшого віку обов'язково має бути бульйон, адже він добре засвоюється. Для людей старшого віку ця властивість страви є дуже важливою, оскільки з віком функція травлення слабшає.
Бульйон зігріває, живить тканини тіла, допомагає відновлюватися організму після хвороби, зміцнює та надає сили.
Рекомендовано готувати бульйон із свійської птиці. Його можна «збагатити» додаванням моркви, кореня селери, пастернаку, топінамбуру, лаврового листа та інших спецій. Бульйон є гарним варіантом для пізнього перекусу, оскільки не створює непотрібного навантаження для травлення і є легкою стравою, від якої неможливо погладшати.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу