Апельсиновий сік для зміцнення імунітету
17:00, 02 Кві 2022 · Категорія: Народна медицина, Харчування · Переглядів 3568 ·
Апельсиновий сік люблять дорослі і діти.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лікар загальної практики Гілл Дженкінс сказала: "Це ключові поживні речовини та біоактивні речовини в апельсиновому соку, які роблять його зручним та природним засобом для зниження або навіть запобігання запаленню, що сприяє оптимальному імунному здоров'ю".
Однієї склянки популярного фруктового соку достатньо, щоб виконати один із п'яти критеріїв NHS.
Згідно з недавнім дослідженням, додавання 150 мл чистого апельсинового соку у ваш щоденний раціон може захистити вашу імунну систему. Хоча багато хто з нас знає про вітамін С, в апельсиновому соку є кілька інших корисних речовин, про які багато людей навіть не чули.
Новий звіт показав, що 47 відсотків опитаних сказали, що вживали апельсиновий сік через вміст у ньому вітаміну С.
Професор Філіп Колдер, співавтор доповіді та професор імунології харчування в Саутгемптонському університеті, підтримав думку доктора Гілла.
"Вітамін С впливає на запалення, регулюючи вироблення цитокінів, і ми знаємо, що занадто велика кількість цитокінів може завдати шкоди стану запалення", - заявив професор Колдер. Вітамін С також допомагає підвищити рівень антитіл, підтримуючи зростання Т-і В-лімфоцитів.
Т-і В-лімфоцити - це типи лейкоцитів, які керують і спрямовують нашу імунну відповідь. Згідно з недавнім дослідженням, опублікованим у журналі Європейського товариства клінічного харчування та метаболізму, вітамін С відіграє потенційну захисну та терапевтичну роль у боротьбі з Covid.
Однієї склянки популярного фруктового соку достатньо, щоб виконати один із п'яти критеріїв NHS.
Згідно з недавнім дослідженням, додавання 150 мл чистого апельсинового соку у ваш щоденний раціон може захистити вашу імунну систему. Хоча багато хто з нас знає про вітамін С, в апельсиновому соку є кілька інших корисних речовин, про які багато людей навіть не чули.
Новий звіт показав, що 47 відсотків опитаних сказали, що вживали апельсиновий сік через вміст у ньому вітаміну С.
Професор Філіп Колдер, співавтор доповіді та професор імунології харчування в Саутгемптонському університеті, підтримав думку доктора Гілла.
"Вітамін С впливає на запалення, регулюючи вироблення цитокінів, і ми знаємо, що занадто велика кількість цитокінів може завдати шкоди стану запалення", - заявив професор Колдер. Вітамін С також допомагає підвищити рівень антитіл, підтримуючи зростання Т-і В-лімфоцитів.
Т-і В-лімфоцити - це типи лейкоцитів, які керують і спрямовують нашу імунну відповідь. Згідно з недавнім дослідженням, опублікованим у журналі Європейського товариства клінічного харчування та метаболізму, вітамін С відіграє потенційну захисну та терапевтичну роль у боротьбі з Covid.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: