Про корисні властивості шипшини - читайте у матеріалі.
Користь шипшини
Шипшина є продуктом-рекордсменом за вмістом вітаміну C. Багата вітаміном C і сушена шипшина, хоча для отримання користі її потрібно правильно заварювати.
Тим, хто використовує сухі ягоди треба заливати їх не окропом, а водою в 60 або 70 градусів, після чого їх ще необхідно деякий час настоювати.
Завдяки високим дозам вітаміну C шипшина ефективно допомагає зміцнювати імунну систему, добре підтримує організм при застуді.
Якщо ми застуджуємося, починаємо захворювати і в цілому себе не дуже добре відчуваємо, то тут шипшина може стати доречною.
Шипшина рекомендована тим, хто має носові кровотечі, варикозне розширення вен та інші судинні проблеми. Вона містить велику кількість біофлавоноїдів, які зміцнюють судини та серце.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Бобові для прикорму дітей
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?