Це меню, яке буде не тільки сприяти схудненню, але і поліпшить обмінні процеси. Детальніше у "Країні Здоров'я"
Дієта японок
Вранці натщесерце: від чайної до столової ложки оливкової олії.
Через 15 хвилин: стакан йогурту або свіжого кефіру.
Перший сніданок: салат з овочів, на вибір вівсяна або гречана каша, горох, кукурудза, сир, варене яйце (через день), несолодкий чай, краще зелений.
Другий сніданок: (12:00-12:30) 200-300 г несолодких фруктів.
Обід (14:30-15:00): салат овочевий, вінегрет, овочевий суп або борщ, відварне або парове м'ясо ( відварна або запечена риба); одна скибочка чорного хліба, печене яблуко.
Полудень (18:00-18:30 ): 300 г несолодких фруктів.
Вечеря: стакан кефіру або йогурту, фруктова суміш. Фруктова суміш особливо корисна для людей з проблемами в роботі кишечнику. Готується вона так: просто перемеліть рівні кількості сухих фініків, урюку, інжиру, чорносливу і волоських горіхів. Ці цілющі продукти можна запивати водою або чаєм.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Як зробити свято для дітей, які не вірять в диво?
10 геніальних цитат про здоров'я і виховання дітей