Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Гарбузове насіння: користь і шкода

17:00, 09 Гру 2017 · Категорія: Харчування, Вітаміни · Переглядів 1440 · 



Корисне гарбузове насіння

Корисне гарбузове насіння



Корисні властивості гарбузового насіння обумовлені наявністю великої кількості корисних речовин у хімічному складі цього продукту. У ньому міститься 32-52% харчового масла, необхідний організму людини запас цинку. Ценасіння багате магнієм, міддю, залізом, фосфором, марганцем, клітковиною, білком. Також в ньому містяться нікотинова кислота, фолієва кислота, селен, калій, кальцій, цинк.

Гарбузове насіння сприяє стабілізації кров'яного тиску, позбавленню від сильного токсикозу на ранніх стадіях вагітності, зниження рівня цукру в крові. Крім того, користь цього продукту - у виведенні з організму людини таких шкідливих речовин, як свинець і кадмій. А результати нещодавно проведених досліджень показали, щоцей продукт зменшує ризик захворіти на рак передміхурової залози.

Втім, розповідаючи про корисні властивості цього продукту, не слід забувати про шкоду. Ви можете отримати розлади шлунково-кишкового тракту, якщо жуватимете гарбузове насіння у надто великих кількостях.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

22:30
Визначено продукт, який шкодить печінці більше за алкоголь
21:30
Поміч гірчиці при серцево-судинних хворобах
19:30
4 види чаю та його вплив на здоров'я людини
17:30
Користь для здоров'я, яку дарує нам ананас
15:30
Що треба їсти, аби ефективно худнути
13:30
5 найкращих продуктів для спалення жиру
12:30
Вчені назвали найкорисніший фрукт для мозку
10:30
Їжа, котра зберігається довго і не псується
9:30
Топ-5 продуктів, які можна їсти після терміну придатності
8:30
Фрукти, які попереджають виникнення діабету та ожиріння
7:30
Дві пекучі спеції, яких боїться вісцеральний жир
6:30
Незліченна кількість причин їсти родзинки
0:20
У чому користь від регулярного вживання часнику
22:30
П'ять корисних речовин у стручковій квасолі
21:30
5 аргументів на користь споживання ківі
17:30
П'ять найкращих продуктів для вашого мозку
15:30
Ідеальний чай, якщо у вас гастрит
13:30
Продукти з великим вмістом клітковини
12:30
Свято наближається. Вся користь від поїдання мандаринів
9:30
Гриби знижують вірогідність розвитку раку
8:30
Несподівана їжа, котра захищає мозок від дегенерації
7:30
4 причини, чому кефір треба пити перед сном
6:30
Їжа, яка збільшить ваш опір інфекціям
1:20
Топ-5 продуктів, які зміцнюють імунітет
0:20
8 позитивних ефектів від чорничного чаю
21:30
Продукти, яких дуже боїться рак
19:30
6 порад для кращого варіння яєць
15:30
Приправа, яка лікує зубні абсцеси і помічна при бронхіті
12:51
Топ-3 корисні властивості чорниці
10:30
Нове відкриття спростовує високу калорійність горіхів
7:30
Три плюси від регулярного вживання солі
0:20
Вчені оголосили найкращий напій для зубів
22:30
Їжа, котра дасть вам калію більше за банани
21:30
5 продуктів, які наситять організм калієм
19:30
Три найкорисніші фруктові коктейлі
17:30
Спеціалісти пояснили, чому зелені банани корисніші за жовті
15:30
Правила харчування, які почистять печінку від жиру
13:30
Доступний фрукт продовжить життя майже на 20 років
10:30
10 оригінальних фактів про волоський горіх
9:30
Топ-5 продуктів, які краще взагалі не мити
Здоров'я в соцмережах: