Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Вживання м'яса призводить до інфарктів?

17:00, 12 Гру 2018 · Категорія: Харчування, Кров і судини · Переглядів 1238 · 

Науковці стверджують, що улюблений продукт чоловіків може спровокувати інфаркт вже за місяць.

М'ясо та інфаркти

М'ясо та інфаркти



До такого висновку прийшли фахівці з Cleveland Clinic.За словами вчених, регулярне вживання червоного м'яса збільшує ризик серцево-судинних хвороб за рахунок підвищення в кілька разів рівня органічного компонента під назвою тріметіламін N-оксид (TMAO), який виробляє кишечник у процесі травлення. Саме цей компонент провокує розвиток серцево-судинних захворювань, підвищуючи ризик інсультів, інфарктів та передчасної смерті.

В ході нового дослідження, було встановлено, що людям достатньо харчуватися червоним м'ясом всього один місяць для того, щоб показники TMAO збільшилися як мінімум в три рази. У деяких зафіксували підвищення рівня цієї речовини в 10 разів, у порівнянні з тими, хто надавав перевагу курятині та рослинній їжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сауна для профілактики інфаркту

Крім того, за словами авторів наукової роботи, з'ясувалося, що нирки людини можуть змінити рівень ефективності виведення з організму певних компонентів в залежності від нашого харчування, а не тільки від солі або води. Вчені впевнені, що, отримали подальші докази того, що певні зміни в харчуванні можуть бути дуже ефективною стратегією зниження рівня TMAO і відповідно, ризику хвороб серця.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

12:30
Вчені назвали найкорисніший фрукт для мозку
10:30
Їжа, котра зберігається довго і не псується
9:30
Топ-5 продуктів, які можна їсти після терміну придатності
8:30
Фрукти, які попереджають виникнення діабету та ожиріння
7:30
Дві пекучі спеції, яких боїться вісцеральний жир
6:30
Незліченна кількість причин їсти родзинки
0:20
У чому користь від регулярного вживання часнику
22:30
П'ять корисних речовин у стручковій квасолі
21:30
5 аргументів на користь споживання ківі
17:30
П'ять найкращих продуктів для вашого мозку
15:30
Ідеальний чай, якщо у вас гастрит
13:30
Продукти з великим вмістом клітковини
12:30
Свято наближається. Вся користь від поїдання мандаринів
9:30
Гриби знижують вірогідність розвитку раку
8:30
Несподівана їжа, котра захищає мозок від дегенерації
7:30
4 причини, чому кефір треба пити перед сном
6:30
Їжа, яка збільшить ваш опір інфекціям
1:20
Топ-5 продуктів, які зміцнюють імунітет
0:20
8 позитивних ефектів від чорничного чаю
21:30
Продукти, яких дуже боїться рак
19:30
6 порад для кращого варіння яєць
15:30
Приправа, яка лікує зубні абсцеси і помічна при бронхіті
12:51
Топ-3 корисні властивості чорниці
10:30
Нове відкриття спростовує високу калорійність горіхів
7:30
Три плюси від регулярного вживання солі
0:20
Вчені оголосили найкращий напій для зубів
22:30
Їжа, котра дасть вам калію більше за банани
21:30
5 продуктів, які наситять організм калієм
19:30
Три найкорисніші фруктові коктейлі
17:30
Спеціалісти пояснили, чому зелені банани корисніші за жовті
15:30
Правила харчування, які почистять печінку від жиру
13:30
Доступний фрукт продовжить життя майже на 20 років
10:30
10 оригінальних фактів про волоський горіх
9:30
Топ-5 продуктів, які краще взагалі не мити
8:30
Поживні продукти, які зарядять вас енергією на день
6:30
Овочевий сік почистить шлунок та кишківник
1:20
Фрукт, котрий виганяє камені з нирок
0:20
Чим фініки можуть допомогти людині
23:30
Що корисніше: диня чи кавун?
21:30
Скільки часу можна тримати заварений чай
Здоров'я в соцмережах: