Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Наукові факти про користь журавлини

21:00, 07 Вер 2020 · Категорія: Харчування, Наука · Переглядів 1273 · 

Журавлина - це терпкий суперпродукт, багатий вітаміном С. Часто рекомендується в якості природного засобу від інфекцій сечовивідних шляхів.

Журавлина для профілактики та лікування

Журавлина для профілактики та лікування



Багата на вітамін С

Вітамін С, також званий аскорбіновою кислотою, - водорозчинний вітамін, який допомагає зміцнити вашу імунну систему. Оскільки люди не можуть виробляти вітамін C, вам необхідно збільшити споживання цього необхідного вітаміну, споживаючи живильні суперпродукти, такі як журавлина.

Багата антиоксидантами і протизапальними сполуками

Журавлина поступається тільки чорниці, коли справа доходить до антиоксидантної активності. Дослідження, опубліковане в журналі Nutrition Research, показало, що люди, що вживають журавлинний сік, мають більш низький рівень С-реактивного білка (СРБ).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журавлина врятує від гіпертонії

Підтримує здоров'я серцево-судинної системи

В The Journal of Nutrition результати рандомізованого контрольованого дослідження показали, що журавлина може допомогти поліпшити гнучкість артерій. Це означає, що вживання журавлини допомагає поліпшити кровообіг і кровотік, що знижує тиск на серце.

Зміцнює здоров'я кишечника
Інше дослідження показало, що вживання журавлини допомагає збільшити кількість «корисних» бактерій в кишечнику, які впливають на здоров'я травної системи, імунітет і настрій. Свіжа і сушена журавлина також містить клітковину, яка допомагає запобігти запори і покращує травлення.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

10:30
Їжа, котра зберігається довго і не псується
9:30
Топ-5 продуктів, які можна їсти після терміну придатності
8:30
Фрукти, які попереджають виникнення діабету та ожиріння
7:30
Дві пекучі спеції, яких боїться вісцеральний жир
6:30
Незліченна кількість причин їсти родзинки
0:20
У чому користь від регулярного вживання часнику
22:30
П'ять корисних речовин у стручковій квасолі
21:30
5 аргументів на користь споживання ківі
17:30
П'ять найкращих продуктів для вашого мозку
15:30
Ідеальний чай, якщо у вас гастрит
13:30
Продукти з великим вмістом клітковини
12:30
Свято наближається. Вся користь від поїдання мандаринів
9:30
Гриби знижують вірогідність розвитку раку
8:30
Несподівана їжа, котра захищає мозок від дегенерації
7:30
4 причини, чому кефір треба пити перед сном
6:30
Їжа, яка збільшить ваш опір інфекціям
1:20
Топ-5 продуктів, які зміцнюють імунітет
0:20
8 позитивних ефектів від чорничного чаю
21:30
Продукти, яких дуже боїться рак
19:30
6 порад для кращого варіння яєць
15:30
Приправа, яка лікує зубні абсцеси і помічна при бронхіті
12:51
Топ-3 корисні властивості чорниці
10:30
Нове відкриття спростовує високу калорійність горіхів
7:30
Три плюси від регулярного вживання солі
0:20
Вчені оголосили найкращий напій для зубів
22:30
Їжа, котра дасть вам калію більше за банани
21:30
5 продуктів, які наситять організм калієм
19:30
Три найкорисніші фруктові коктейлі
17:30
Спеціалісти пояснили, чому зелені банани корисніші за жовті
15:30
Правила харчування, які почистять печінку від жиру
13:30
Доступний фрукт продовжить життя майже на 20 років
10:30
10 оригінальних фактів про волоський горіх
9:30
Топ-5 продуктів, які краще взагалі не мити
8:30
Поживні продукти, які зарядять вас енергією на день
6:30
Овочевий сік почистить шлунок та кишківник
1:20
Фрукт, котрий виганяє камені з нирок
0:20
Чим фініки можуть допомогти людині
23:30
Що корисніше: диня чи кавун?
21:30
Скільки часу можна тримати заварений чай
19:30
6 позитивних ефектів від простої картоплі
Здоров'я в соцмережах: