Завдяки корисним речовинам, грейпфрут має захисну дію проти виникнення і розвитку ракових пухлин
За рахунок чого грейпфрут може захистити від раку
Ще більше цитрусів
Грейпфрут вивели в результаті схрещування апельсина і помело. Так вийшов значних розмірів плід, який, до того ж, увібрав в себе користь і силу цитрусових.
При цьому найбільш насиченою корисними речовинами частиною грейпфрута є його альбедо - біла речовина під шкіркою. Смак плода може бути гірким і кислим, але він володіє воістину цілющими властивостями для здоров'я.
Користь великих розмірів
Завдяки унікальному поєднанню поживних речовин, грейпфрут має антиоксидантну і протиракову активність. Його шкірка багата флавоноїдами, що володіють захисним ефектом проти раку.
Грейпфрути містять кілька важливих фітонутрієнтів, які є потужними антиоксидантами. Не забувайте, що більшість протипухлинних агентів, що містяться в грейпфруті, знаходяться в його альбедо, тому обов'язково додавайте частину шкірки при приготуванні соку. Було виявлено, що це допомагає при раку шлунка і підшлункової залози.
Протиракові агенти тут!
Як показують дослідження, багато поживних речовин, які ефективно борються з раком , містяться в соках грейпфрута, приготованих в домашніх умовах.
При вживанні в їжу або приготуванні соку грейпфрута зніміть шкірку, але залиште деяку частину альбедо недоторканою, оскільки, як ми пам'ятаємо, ця частина містить найбільше біофлавоноїдів та інших протиракових агентів. Крім того, вони збільшують кількість поживних речовин в грейпфруті.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Як зробити свято для дітей, які не вірять в диво?
10 геніальних цитат про здоров'я і виховання дітей