Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Лікар: деякі фрукти можуть сприяти розвитку раку

22:00, 02 Лют 2022 · Категорія: Харчування, Жіноче здоров'я, Чоловіче здоров'я, Рак і пухлини · Переглядів 2748 · 

На думку лікаря дієтолога Олени Соломатіної, консервовані фрукти можуть виявитися провокаторами раку

Лікар: деякі фрукти можуть сприяти розвитку раку

Лікар: деякі фрукти можуть сприяти розвитку раку



Консервовані фрукти, які можна купити в магазині, здаються багатьом людям хорошою заміною солодощів у вигляді випічки і цукерок, але Соломатіна попередила в інтерв’ю, що любителів таких фруктів можуть очікувати серйозні проблеми зі здоров’ям.

“Консервовані фрукти можуть спровокувати виникнення ракових пухлин”, – заявила лікар.

Олена Соломатіна пояснила, що такий продукт є джерелом «шаленої кількості цукру». Фрукти самі містять в собі цукру, а виробники консервів додатково поміщають їх в цукровий сироп, що забезпечує плодам тривале збереження.

Медик розповіла, що продукт, перенасичений цукром, викликає в організмі різкі сплески рівня глюкози, що спонукають підшлункову залозу інтенсивніше виробляти інсулін – гормон, який регулює її вміст у крові.

“Інсулін в тому числі є провокатором зростання ракової пухлини”, – зауважила фахівець.

Соломатина закликала в цілому ретельно контролювати кількість споживаного цукру, який в якості консерванту міститься практично у всіх продуктах готового виробництва.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

9:30
Топ-5 продуктів, які можна їсти після терміну придатності
8:30
Фрукти, які попереджають виникнення діабету та ожиріння
7:30
Дві пекучі спеції, яких боїться вісцеральний жир
6:30
Незліченна кількість причин їсти родзинки
0:20
У чому користь від регулярного вживання часнику
22:30
П'ять корисних речовин у стручковій квасолі
21:30
5 аргументів на користь споживання ківі
17:30
П'ять найкращих продуктів для вашого мозку
15:30
Ідеальний чай, якщо у вас гастрит
13:30
Продукти з великим вмістом клітковини
12:30
Свято наближається. Вся користь від поїдання мандаринів
9:30
Гриби знижують вірогідність розвитку раку
8:30
Несподівана їжа, котра захищає мозок від дегенерації
7:30
4 причини, чому кефір треба пити перед сном
6:30
Їжа, яка збільшить ваш опір інфекціям
1:20
Топ-5 продуктів, які зміцнюють імунітет
0:20
8 позитивних ефектів від чорничного чаю
21:30
Продукти, яких дуже боїться рак
19:30
6 порад для кращого варіння яєць
15:30
Приправа, яка лікує зубні абсцеси і помічна при бронхіті
12:51
Топ-3 корисні властивості чорниці
10:30
Нове відкриття спростовує високу калорійність горіхів
7:30
Три плюси від регулярного вживання солі
0:20
Вчені оголосили найкращий напій для зубів
22:30
Їжа, котра дасть вам калію більше за банани
21:30
5 продуктів, які наситять організм калієм
19:30
Три найкорисніші фруктові коктейлі
17:30
Спеціалісти пояснили, чому зелені банани корисніші за жовті
15:30
Правила харчування, які почистять печінку від жиру
13:30
Доступний фрукт продовжить життя майже на 20 років
10:30
10 оригінальних фактів про волоський горіх
9:30
Топ-5 продуктів, які краще взагалі не мити
8:30
Поживні продукти, які зарядять вас енергією на день
6:30
Овочевий сік почистить шлунок та кишківник
1:20
Фрукт, котрий виганяє камені з нирок
0:20
Чим фініки можуть допомогти людині
23:30
Що корисніше: диня чи кавун?
21:30
Скільки часу можна тримати заварений чай
19:30
6 позитивних ефектів від простої картоплі
10:30
Звичний напій, який стоїть на сторожі вашого серця
Здоров'я в соцмережах: