Вчені Національного університету Сінгапуру створили лікувальне пиво із пробіотиками.
Пиво з пробіотиками
Напій буде корисним для тих, хто переживає про здоров'я свого кишечника та імунну систему.
У складі пива є пробіотичний штам бактерій Lactobacillus paracasei L26, що дозволяє нейтралізувати віруси та токсини, а також покращити стан імунітету.
Як повідомляють самі автори напою, він корисний насамперед для тих, хто страждає від непереносимості лактози і не може вживати корисних йогуртів.
Вчені протягом 9 місяців підбирали правильний рецепт, який дозволив пиву стати таким самим корисним, як йогурт. Його смак досить гострий та терпкий, вміст алкоголю – 3,5%.
Наразі дослідники подали патент для захисту свого рецепту. Водночас, коли воно може з'явитися у продажу, невідомо.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Як зробити свято для дітей, які не вірять в диво?
10 геніальних цитат про здоров'я і виховання дітей