Наявність густої крові є серйозною загрозою стану серцево-судинної системи.
Їжа для розрідження крові
Часта причина густої крові – наслідок неправильного харчування та гіподинамії. Зловживання насиченими жирами, фастфудом, напівфабрикатами та промисловою випічкою негативно позначається на якості крові.
Харчові звички є одним із важливих аспектів, що забезпечують розрідження крові. У раціоні повинні бути овочі та фрукти, багаті на клітковину, а також легко засвоюваний білок, складні вуглеводи, ненасичені жири.
Говорячи про конкретні продукти, здатні бути харчовими антикоагулянтами, можна назвати такі: 1. Імбир. 2. Оливкова олія. 3. Жирна морська риба. 4. Часник. 5. Ананас. 6. Морська капуста, різноманітні водорості. 7. Листові зелені. 8. Різні види капусти. 9. Цілісні злаки.
Також важливо вживати достатньо рідини – води та чаїв без цукру.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
10 геніальних цитат про здоров'я і виховання дітей