Здорова печінка відповідає за наш загальний стан. Тому важливо вживати овочі для її детоксу.
Детокс печінки
Авокадо. Містить компонент під назвою глутатіон. Він захищає клітини проти окислення. Також детоксифицирующие організм від важких металів. Все це зміцнює здоров'я печінки.
Спаржа. Володіє унікальними диуретическими властивостями. Позбавляє печінку від токсинів, так що не забувайте включати спаржу в раціон.
Зелені листові овочі. Насичені хлорофілом, що поглинає всі токсини з організму. Також очищають крові і виводять звідти важкі метали.
Хрестоцвіті овочі. Збільшують виробництво ферментів глюкозинолатів в організмі. Це дуже корисно для боротьби з канцерогенами та іншими токсинами в печінці.
Морква. Ще один багатий джерело глутатіону, а також флаваноидов і бета-каротину. Допомагає в регенерації клітин печінки і зміцненні здоров'я цього органу, пише The Health Site.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу