Гранола - вівсяні пластівці, горіхи і сухофрукти, запечені в духовці. Це не лише смачний але й низькокалорійний десерт. Детальніше у "Країні Здоров'я"
Гранола
У граноли багато клітковини і вітамінів, які покращують травлення і прискорюють обмін речовин.
Складові:пластівці вівсяні 200 г;
мед 30 г;
горіхи і сухофрукти 100 м
Приготування:1. Розігрій сковорідку і виклади туди вівсяні пластівці. Потім додай улюблені сухофрукти і нарізані очищені горішки.
2. Все обсмажити на сковорідці без масла.
3. Перемішай обсмажену суміш з рідким медом.
4. Готову масу виклади в неглибоке блюдо.
5. Після цього став гранолу в холодильник, щоб вона застигла
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: -Як позбутись внутрішнього жиру на животі?
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Бобові для прикорму дітей
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?
Яблучні вафлі, до яких підійде будь-яке варення
Пиріжки з сиром