Грибний соус доречний на будь-якому столі та до багатьох страв. Якщо ви навчитесь його готувати, а це легко, тоді у вас завжди буде коронне доповнення гарнірів. Соус готують на основі свіжих грибів.
Цибулю подрібніть та обсмажте на олії. Гриби можна брати будь-які на ваш смак. З лісових та печериць соус виходить різний, але дуже смачний в обох випадках. Отже, гриби промийте, приберіть все зайве та накришіть соломкою. Вкиньте до цибулі. Обсмажте разом.
Далі потрібно підсипати борошно та постійно помішувати. Підлийте овочевий відвар або бульйон (може бути грибний, м’ясний, з птиці). Доведіть до кипіння. В соус додайте сметану, сіль, перець та продовжуйте готувати ще протягом 10 хвилин. Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу
7 ознак, що дитина не висипається
Салат з крабовими паличками, сиром і помідорами
Класичний чізкейк з мандаринами: зможе приготувати кожен