10:00, 27 Гру 2017 · Категорія: Рецепти, Харчування · Переглядів 1645 ·
Мигдальне молоко - це дієтичний продукт, який принесе користь вашій красі, молодості та здоров'ю. Якщо ви надаєте перевагу тільки натуральним продуктам, то легко зможете приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах, зберігши його цінні властивості.
Мигдальне молоко
Енергетична цінність мигдального молока 60-73 ккал на 100 г. Наявність в молоці підсолоджувачів і ароматичних добавок збільшує калорійність продукту до 134 ккал.
Для приготування мигдального молока вдома знадобляться: 200 г сирого мигдалю, 4 склянки води. На ніч замочіть мигдаль у воді. За цей час горішки повинні трохи набрати вологи. На ранок злийте воду, покладіть мигдаль у блендер, знову залийте водою і подрібніть. ПОтім процідіть, скориставшись звичайною марлею. Можна пити молоко одразу - це дієтичний варіант. Відфільтровані частки мигдалю також їстівні.
За смаком у молоко іноді додають мед або кленовий сироп. Можна надати смак ванілі. На одну порцію достатньо половини чайної ложки ванільного екстракту. Також добре з мигдальним молоком поєднується кориця.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Бобові для прикорму дітей
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?