Смачний і ароматний напій - приємне доповнення до будь-якого столу. Журавлинно-апельсиновий пунш освіжає і тонізує. А завдяки соковитому кольору він приємно здивує ваших гостей.
Журавлино-апельсиновий пунш
Інгредієнти:
- 1 апельсин; - 1 яблуко; - 1 лимон; - 100 г журавлини; - 100-150 г цукру; - 4 ч. ложки чорного чаю; - кориця; - імбир.
Спосіб приготування: Добре промийте всі фрукти. Яблуко наріжте на дольки і очистіть від насіння, а лимон і апельсин наріжте кружечками. Перекладіть всі порізані фрукти у велику миску, додайте цукор і розрізану на половинки журавлину. Все ретельно перемішайте і залиште на 40 хвилин, періодично перемішуючи вміст, щоб фрукти пустили сік. А поки заваріть 600-700 мл чорного чаю з додаванням сухого або свіжого імбиру. Додайте до фруктів спеції (корицю, м’яту і будь-які за смаком). А також вилийте заварений чай, перемішайте, накрийте кришкою і залиште на 1-1,5 години.
Готовий пунш перед подачею процідіть через сито або марлю, потім поставте у холодильник на 60 хвилин. Напій готовий. Приємного апетиту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Бобові для прикорму дітей
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?