Чай з плодів шипшини чудово підвищує імунітет та захищає організм від вірусів. "Країна здоров'я" ділиться рецептом приготування.
Чай з шипшини
Чай із шипшини можна заварювати, як в чайнику, так і в термосі. Дві столові ложки подрібнених ягід заливають склянкою окропу і настоюють 8-10 хвилин.
Також плоди шипшини можна поєднувати з чаєм каркаде. Щоб чай вийшов смачним і ароматним, його заварюють в термосі. Для цього беруть три столові ложки шипшини, одну чайну ложку чаю і цукор за смаком, настоюють дві години.
У підсумку ви отримуєте смачний, ароматний, а найголовніше дуже корисний цілющий напій. Обов'язково включіть в свій раціон чай з шипшини в зимовий період. Він зігріє вас в холодний день і захистить від застуди.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
10 геніальних цитат про здоров'я і виховання дітей