Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Як приготувати найсмачнішу яєчню?

10:00, 16 Тра 2020 · Категорія: Рецепти, Харчування · Переглядів 2033 · 

Знаменитий австралійський шеф-кухар Меггі Бір назвала несподіваний інгредієнт, який вона використовує для приготування яєчні.


Приготування яєчні

Приготування яєчні



Бір робить яєчню так: вона розбиває чотири яйця в посудину і збиває їх вінчиком. Потім вона додає туди третину склянки вершків і сіль. Тепер настає черга того самого інгредієнта.

"Що я люблю - це використовувати апельсинову шкірку. Додайте її в суміш прямо зараз, тому що чим довше вона в ній буде, тим більше смаку ви отримаєте", - розповіла кухар.

Вона бере неочищений апельсин і тре його на тертці над посудиною. Далі Бір знову збиває все вінчиком і виливає на розігріту сковорідку, змащену шматочком вершкового масла.

При смаженні потрібно постійно помішувати, а в кінці приправити перцем. Отриману масу добре покласти на тост.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим небезпечна звичайна яєчня?


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

13:55
Топ 3 найкращих осінніх рецептів дисерту
9:30
Найкращі рецепти для покращення пам'яті
19:30
Картопляна запіканка з овочами та ковбасою
8:30
Омлет з маринованими грибами та зеленню
22:30
Десерт з полуниці з бісквітом і ванільним кремом
12:30
Креветки на грилі в часниковому соусі з медом
1:20
Каша в гарбузі у мультиварці
23:00
Як правильно заварювати чай
12:30
Порада, яка допоможе зробити котлети соковитішими
11:00
Рецепт справжнього гуцульського баношу
15:30
Рецепт весняного салату з моркви та сиру
11:00
Рецепт хумусу з білої квасолі
15:30
Пшоняна каша із запеченою грушею
23:00
Смачна намазка на бутерброди з кабачків
12:30
Рецепт ніжної печінки у сирному соусі
11:00
Рецепт ароматного грибного соусу
11:00
Рецепт найсмачніших макаронів з фаршем
7:30
Корисні млинці з кабачком
23:00
Суп-пюре з авокадо для схуднення
8:00
Рецепт чаю від застуди та грипу
11:30
Рецепт ароматних овочі на грилі
23:30
Рибний салат для смачної вечері
7:00
Найсмачніший рецепт пиріжків з капустою
9:00
3 маски для догляду за обличчям
11:00
Рецепт заспокійливого чаю для нервової системи
8:00
Помилки під час приготування млинців
10:00
Яйця з авокадо та помідорами
19:45
Рецепт універсального соусу до всіх страв
9:30
Рецепт корисного салату з гранатом
8:00
Салат для смачного і корисного сніданку
23:00
Рецепт ниркового чаю
6:20
Рецепт соковитоого пирога з яблуками
11:00
Омлет зі шпинатом та фетою для смачного сніданку
7:00
Любовна ніжність: рецепт торта до дня Святого Валентина
14:00
Свинина у гарбузі: незвичайний рецепт
6:20
Рецепт риби на обід
11:00
Найсмачніша манна каша для дитини (РЕЦЕПТ)
0:20
Салат для покращення зору
7:30
Рецепт заливного пирога з сардиною
23:00
Рецепт домашньої мазі, яка замінить крем для рук
Здоров'я в соцмережах: