Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Як правильно готувати овочі та фрукти

13:00, 18 Тра 2014 · Категорія: Рецепти · Переглядів 2174 · 

Для того, щоб отримати якомога більше поживних речовин з вживаних продуктів, слід вміти правильно їх готувати та вживати. Детальніше про те, як це зробити читайте у "Країні здоров'я".

буряк краще вживати сирим

буряк краще вживати сирим



Мандарини

Даний продукт зазвичай очищується від шкірки та вживається частинками. Проте можна очистити мандарин так, щоб усі частинки залишались на шкірі вибудувані у рядок. Для цього слід різати шапочку з мандарину та розрізати шкірку впоперек і розгорнути усі частинки смужкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інфографіка: як приготувати смачні закуски

Ківі

Ківі слід розрізати на дві половини і їсти половинки чайною ложечкою. Ківі також можна і заморозити і потім вживати у вигляді льодяника.

Авокадо

Авокадо, як і ківі рекомендується вживати за допомогою чайної ложечки. До серединки можна додати трохи соєвого соусу, щоб підкреслити смак продукту.

Буряк

Буряк найкраще не готувати взагалі, адже саме у сирому вигляді даний продукт містить найбільше поживних речовин. Перед вживанням буряк слід просто очистити від шкірки.

Нагадаємо, раніше сайт "Здоров'я" писав про те, як приготувати корисний десерт вдома: рецепт.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

13:55
Топ 3 найкращих осінніх рецептів дисерту
9:30
Найкращі рецепти для покращення пам'яті
19:30
Картопляна запіканка з овочами та ковбасою
8:30
Омлет з маринованими грибами та зеленню
22:30
Десерт з полуниці з бісквітом і ванільним кремом
12:30
Креветки на грилі в часниковому соусі з медом
1:20
Каша в гарбузі у мультиварці
23:00
Як правильно заварювати чай
12:30
Порада, яка допоможе зробити котлети соковитішими
11:00
Рецепт справжнього гуцульського баношу
15:30
Рецепт весняного салату з моркви та сиру
11:00
Рецепт хумусу з білої квасолі
15:30
Пшоняна каша із запеченою грушею
23:00
Смачна намазка на бутерброди з кабачків
12:30
Рецепт ніжної печінки у сирному соусі
11:00
Рецепт ароматного грибного соусу
11:00
Рецепт найсмачніших макаронів з фаршем
7:30
Корисні млинці з кабачком
23:00
Суп-пюре з авокадо для схуднення
8:00
Рецепт чаю від застуди та грипу
11:30
Рецепт ароматних овочі на грилі
23:30
Рибний салат для смачної вечері
7:00
Найсмачніший рецепт пиріжків з капустою
9:00
3 маски для догляду за обличчям
11:00
Рецепт заспокійливого чаю для нервової системи
8:00
Помилки під час приготування млинців
10:00
Яйця з авокадо та помідорами
19:45
Рецепт універсального соусу до всіх страв
9:30
Рецепт корисного салату з гранатом
8:00
Салат для смачного і корисного сніданку
23:00
Рецепт ниркового чаю
6:20
Рецепт соковитоого пирога з яблуками
11:00
Омлет зі шпинатом та фетою для смачного сніданку
7:00
Любовна ніжність: рецепт торта до дня Святого Валентина
14:00
Свинина у гарбузі: незвичайний рецепт
6:20
Рецепт риби на обід
11:00
Найсмачніша манна каша для дитини (РЕЦЕПТ)
0:20
Салат для покращення зору
7:30
Рецепт заливного пирога з сардиною
23:00
Рецепт домашньої мазі, яка замінить крем для рук
Здоров'я в соцмережах: