- кабачок - 1 шт.; - твердий сир - 200 г; - яйце – 2 шт.; - борошно - 3 повні ст. л.; - сіль - 0,5 ч. л.; - олія – для підсмажування.
Приготування:
Кабачок натираємо на тертці. Якщо він достатньо молодий і свіжий, то можна стерти разом зі шкіркою. Додаємо яйця, сир, сіль і борошно, тоді — гарненько перемішуємо (до набуття тістом однорідності).
На розігріту пательню виливаємо 2-3 ст. л. рослинної рафінованої олії, добре її розігріваємо та починаємо викладати тісто з кабачків. Смажити оладки треба на середньому вогні протягом 2-3 хв з кожного боку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу