Вафлі поламати на шматочки і подрібнити у блендері. До отриманої крихти додати сир, подрібнені горіхи, ванільний цукор.
Усе разом перемішати до однорідної маси. Якщо маса вийшла розсипчастою, то до неї можна доповнити сметану або згущене молоко.
Перекласти підготовлену масу в миску, застелену харчовою плівкою та добре ущільнити. Накрити масу харчовою плівкою та поставити в холодильник для фіксації на 1-2 години.
Охолоджений десерт перекласти на тарілку, перевернувши його, зняти плівку та за бажанням декорувати цукровою пудрою.
Горіхами, глазур’ю, сиропом або карамеллю вибирайте те, що вам більше подобається.
Всім приємного частування!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу