Науковці постійно говорять про те. що зловживання алкоголем може призвести до негативних наслідків для здоров'я людини. Проте при помірному вживання теж можна собі нашкодити, якщо неправильно поєднувати його з закускою. Про найбільш корисні закуски читайте у "Країні здоров'я".
овочевий шашлик є однією з найкращих закусок до алкоголю
Дуже поширеною є звичка закушувати алкоголь шашликом. Проте на думку фахівців, така закуска до алкоголю є не надто вдалим варіантом. Замість м'яса алкоголь краще поєднувати з овочами.
М'ясо не варто поєднувати з алкоголем тому, що воно не нейтралізує, а, навпаки, пришвидшує запуск реакції на алкоголь. У результаті такого поєднання з часом можуть розвиватись хвороби травної системи.
Серед овочевих закусок найкраще обирати овочеве рагу або шашлик приготований з овочів.
Окрім того слід запам'ятати правило: спочатку їсти. а потім пити. Найкраще починати їсти ще за пів години до того, як ви почнете пити алкогольний напій.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу