- 500 г м’якого кремоподібного сиру; - 100 мл вершків (жирність на смак); - 60 г шоколаду; - 2 столових ложки меду; - 15 г желатину; - 1,5 ч ложки розчинної кави.
Спосіб приготування:
Желатин залийте в каструльку, залийте склянкою води та почекайте пів години, поки він не набухне. Додайте до желатину вершки та шоколад, який заздалегідь поламайте на шматки. Поставте місткість на слабкий вогонь та нагрівайте суміш, поки шоколад не розтане.
Вимкніть вогонь, додайте до майбутнього суфле каву та ретельно перемішайте. В окрему миску перекладіть сир та додайте мед. Змішайте шоколад та сирну масу. Збийте міксером, поки вона не стене однорідною.
Суфле розлийте у форми чи окремі посудини. Залиште у холодильнику до повного застигання.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу