1 або 2 яйця; 1 або 2 або 3 скибки хліба; 1 половина авокадо; сіль та перець за смаком; сок лайма або лимона; червона паприка; свіжі зелені трави (петрушка, кроп) для прикраси.
Приготування:
Виймайте м'яку частину авокадо ложкою. Поставте сковорідку на середній вогонь. Підсмажте хліб на сковороді або тостері до золотистого кольору.
У гарячу сковороду влийте краплю олії. Розбийте яйця в чашку та обережно вилейте їх у центр кожного тоста, так, щоб жовток залишився цілим. Прикрийте сковорідку кришкою та готуйте, поки білок не побіліє, а жовток залишиться рідким.
Розмастіть авокадо по тосту ложкою. Посоліть та поперчіть за смаком. Зверху розмістіть яєчний "кошик". Додайте кілька крапель соку лайма або лимона.
Прикрасьте тост солодкою червоною паприкою для кольору та аромату.
Цей авокадо-яєчний тост – ідеальний варіант для тих, хто шукає поєднання смаку, корисності та швидкості у сніданку. Насолоджуйтеся!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу
7 ознак, що дитина не висипається
Салат з крабовими паличками, сиром і помідорами
Класичний чізкейк з мандаринами: зможе приготувати кожен