Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


В чому користь редиски для організму

17:30, 27 Бер 2015 · Категорія: Харчування, Народна медицина · Переглядів 2584 · 

Редис радує нас щовесни своїм багатством вітамінів та інших корисних речовин, допомагаючи відновитися після зими. Саме завдяки своїм корисним якостям редис з давніх часів залишається улюбленим продуктом багатьох людей. Детальніше читайте у "Країні Здoров'я".

Бадилля - найкорисніша частина редиски

Бадилля - найкорисніша частина редиски



Редис містить вуглеводи, білки, азотисті і зольні речовини, вітаміни, мінеральні солі і фітонциди - так звані природні антибіотики, які для профілактики застуди вважаються найкращими помічниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів які врятують ваше серце від недуг

Найкорисніша частина редису - це бадилля. Її подрібнюють і використовують як зелень для салатів, а також додають в супи, гарніри, варене і тушковане м'ясо. В ній містяться всі властивості редиски в більш концентрованому вигляді. Бадилля має приємний пряний смак, що надає страві неповторний колорит.

Сам корінь редиски цінують за гострий специфічний смак, який надають йому ефірні масла. Він такий самий калорійний, як помідори, патисони, кабачки і баклажани, але має одну відмінність: вміст білка в ньому вище в два рази. А це значить, що він сприяє будові клітин організму. Також в редисці є цукри, ферменти, клітковина, жири та вітаміни З, В1, В2 і РР. Є також солі наступних речовин: калію, магнію, фосфору, натрію, кальцію, заліза. Антисептичні властивості редису надають гірчичні масла що містяться в ньому.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

22:30
Топ-5 продуктів, які омолоджують організм
21:30
Несподіваний овоч, який не можна поєднувати з картоплею
19:30
Два негативні впливи солодких напоїв для дітей
17:33
Користь і шкода від вживання айви
13:30
Найкращі продукти для зниження сечової кислоти
9:30
Три абсолютні плюси від вживання абрикосів
8:30
Топ-5 корисних продуктів на всі випадки життя
7:30
Продукти, які виводять токсини і покращують пам'ять
1:20
Чому сало треба їсти сирим і тонко нарізаним
0:20
Як часто дозволено вживати полуницю
22:30
Визначено продукт, який шкодить печінці більше за алкоголь
21:30
Поміч гірчиці при серцево-судинних хворобах
19:30
4 види чаю та його вплив на здоров'я людини
17:30
Користь для здоров'я, яку дарує нам ананас
15:30
Що треба їсти, аби ефективно худнути
13:30
5 найкращих продуктів для спалення жиру
12:30
Вчені назвали найкорисніший фрукт для мозку
10:30
Їжа, котра зберігається довго і не псується
9:30
Топ-5 продуктів, які можна їсти після терміну придатності
8:30
Фрукти, які попереджають виникнення діабету та ожиріння
7:30
Дві пекучі спеції, яких боїться вісцеральний жир
6:30
Незліченна кількість причин їсти родзинки
0:20
У чому користь від регулярного вживання часнику
22:30
П'ять корисних речовин у стручковій квасолі
21:30
5 аргументів на користь споживання ківі
17:30
П'ять найкращих продуктів для вашого мозку
15:30
Ідеальний чай, якщо у вас гастрит
13:30
Продукти з великим вмістом клітковини
12:30
Свято наближається. Вся користь від поїдання мандаринів
9:30
Гриби знижують вірогідність розвитку раку
8:30
Несподівана їжа, котра захищає мозок від дегенерації
7:30
4 причини, чому кефір треба пити перед сном
6:30
Їжа, яка збільшить ваш опір інфекціям
1:20
Топ-5 продуктів, які зміцнюють імунітет
0:20
8 позитивних ефектів від чорничного чаю
21:30
Продукти, яких дуже боїться рак
19:30
6 порад для кращого варіння яєць
15:30
Приправа, яка лікує зубні абсцеси і помічна при бронхіті
12:51
Топ-3 корисні властивості чорниці
10:30
Нове відкриття спростовує високу калорійність горіхів
Здоров'я в соцмережах: