З'явилася інформація про хороший вплив білка курячих яєць на підвищений тиск.
Продукт для зниження артеріального тиску
Фахівці з Американського Університету Клемсона знайшли продукт, що володіє гіпотензивними властивості. Його ефект не поступається препаратам для зниження тиску, які можна придбати в аптеці.
Продукт, що має такі унікальні властивості, є білком курячого яйця. Вчені провели необхідні дослідження і дізналися, що в білку знаходиться пептид, що сприяє зниження тиску.
Доктор наук Жіпенг Ю стверджує, що ефект пептиду можна порівняти з невеликою дозою каптоприлу. Тиску знижується після поїдання білка по тій причина, що пептидом блокується вироблення ферментів, що підвищують артеріальний тиск. Досліди проводилися на щурах, завдяки чому довели, що білок смаженого яйця більш ефективний, ніж вареного.
З цього випливає, що регулярне вживання білка курячого яйця може привести до нормалізації артеріального тиску. Якщо ж поєднувати білок і лікарський препарат, то останній може підвищитися в своїй ефективності.
Правда, слід враховувати, що самолікування може завдати непоправні наслідки для людського організму, а тому при виникненні будь-яких думок або сумнівів з цього приводу краще проконсультуватися з лікарем.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Психологи радять розподіляти сфери відповідальності з дітьми