Солодкий мед може знизити кардіометаболічний ризик.
Користь меду для здоров'я
Високий рівень холестерину може збільшити ризик серйозних серцево-судинних захворювань, таких як інсульт та серцеві захворювання, діабетики, які не лікують високий рівень цукру в крові, ризикують незворотним ушкодженням нервів та проблемами із зором.
Немає жодних сумнівів у тому, що цих двох винуватців потрібно тримати під контролем, але дослідники були вражені тим, що мед, наповнений цукром, може впоратися із цим завданням.
Після аналізу понад 18 контрольованих випробувань, у яких брало участь 1100 осіб. Мед послідовно надавав або нейтральний, або сприятливий вплив, залежно від обробки, квіткового джерела та кількості.
Серед експертів у галузі громадської охорони здоров'я та харчування давно існує думка, що цукор — це цукор. Ці результати показують, що це не так, і вони повинні призупинити визначення меду як вільного чи доданого цукру у дієтичних рекомендаціях.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
10 геніальних цитат про здоров'я і виховання дітей