Ліки від а до я -
Хвороби -
Калькулятор калорій -
Магнітні бурі -
Дієти -
Очищення організму -
Схуднення -
Молочниця
Геморой -
Лікування -
Косметологія -
Поради -
Інсульт -
Інфаркт -
Діабет -
Варикоз -
Вправи -
Covid-19
Правильне харчування під час хвороби допоможе швидше вилікуватися. А як потрібно харчуватися при грипі?
Індійський дослідник Віпул Ядав (Vipul Yadav) встановив, що вживання сиру здатне знизити ймовірність розвитку карієсу.
Найкращий метод відновити клітини печінки
1. Настій з будяків.Надає прекрасну антитоксичну дію. При будь-якому вигляді отруєння необхідно випити настій будяка для виведення шкідливих речовин. Його широко застосовують для лікування цирозів і гепатитів. Давно доведено, що будяк можна використовувати і для профілактики.3 ст. ложки трави будяка...
Які продукти допоможуть продовжити молодість шкіри
Дізнайся, які продукти необхідно вживати регулярно, щоб продовжити молодість шкіри і відсунути появу зморшок.
Шкода і користь морської капусти
У наш час морська капуста так само надзвичайно актуальна як продукт харчування і рекомендується багатьма дієтологами в профілактичних і лікувальних цілях. Давайте докладніше зупинимося на користі морської капусти.
Дієта дня: втрачаємо до 8 кілограмів
День перший:Зранку, як тільки прокинулася, марш на кухню! Береш половинку лимона і видавлюєш весь його сік в чашку. І заливаєш гарячою водичкою, ось і весь твій перший сніданок.Протягом дня п'єш воду, каву, чайок зелений з молоком.
Сирі овочі - це джерело клітковини. Хтось навіть сказав, що це зубна щітка для кишечнику. А ще сирі овочі дають організму велику кількість вітамінів, це позитивно відбивається на стані шкіри, волосся і нігтів.
Лікування за допомогою баклажанів корисно у випадку ішемічної хвороби серця, серцево-судинної недостатності, набряках серцевого походження, при атеросклерозі, недокрів'ї та анемії.
Що допоможе покращити травлення?
1. 100 г сухих плодів ялівцю звичайного залити 3 склянками води, варити на слабкому вогні в закритому посуді 1 годину, процідити, додати 200 г цукру, варити до густоти сиропу. Приймати по чайній ложці 3 рази на день перед їжею як засіб, що збуджує апетит. Зберігати в темному прохолодному місці.
Вітаміни С і РР, багата цукрами, каротином, залізом, фолієвою кислотою, клітковиною - і все це про диню. Вона корисна при атеросклерозі, хворобах крові, запорі, геморої, хворобах серцево-судинної системи і нирок.
Корисні властивості баклажанів
Баклажан був названий вченими овочем довголіття за свою здатність протистояти серцево-судинним захворюванням, захворюванням шлунково-кишкового тракту, подагрі, а також налагоджувати обмін речовин.
6 звичок, які зруйнують твою дієту
Ніяк не можеш скинути зайву вагу? Можливо, справа в тому, що дещо ти не враховуєш, а саме - свої погані звички.
Продукти, необхідні для дотримання цієї дієти знайти простіше простого, а ефект від неї - оздоровлення та повне очищення організму.
Ефективна дієта від Блейк Лавлі
Дана розвантажувальна дієта за 10 днів дозволить без шкоди для організму схуднути на 5-6 кг. Більше 10 днів застосовувати її не рекомендується. Ці 10 днів включають 5 білкових і 5 «вуглеводних», які змінюють один одного. При цьому, так як дні чергуються, харчування виходить досить різноманітним. В...
ТОП-5 рецептів для поліпшення травлення
1. 100 г сухих плодів ялівцю звичайного залити 3 склянками води, варити на слабкому вогні в закритому посуді 1 годину, процідити, додати 200 г цукру, варити до густоти сиропу. Приймати по чайній ложці 3 рази на день перед їжею. Засіб зберігати в темному прохолодному місці.
Як зберегти вітаміни при приготуванні їжі
1. Зелень і овочі не можна замочувати на тривалий час - достатньо промити під струменем води.
Восени в нашій країні на прилавках з'являються сливи. Ці плоди соковиті, яскравого кольору і незвичайного смаку, їх їдять свіжими, консервують і навіть заготовляють про запас, висушуючи і перетворюючи в усьому відомий чорнослив. Залежно від сорту, сливи зріють з середини серпня по кінець жовтня.
Хвороби |
А Б В Г Д Е Ж З І Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Я |
Ліки від а до я |
5 A B C D H L А Б В Г Д Е Є Ж З І Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я “ |
Група «Здорове харчування»
|
Zdorovia.com.ua © 2013 — 2024 . Всі права захищено
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на zdorovia.com.ua. Для інтернет-сайтів - обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Посилання має бути розміщена в незалежності від повного або часткового використання матеріалів. Гіперпосилання (для інтернет-сайтів) - повинне бути розміщене в підзаголовку або в першому абзаці матеріалу. Матеріали, відмічені знаком "Реклама" публікуються на правах реклами.
SQL запитів: 7 | Генерація сторінки: 0.63 сек | 5.264 Mb