Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Антиоксиданти, які не зашкодять здоров'ю

11:00, 16 Лют 2014 · Категорія: Харчування · Переглядів 2701 · 

Виявити наявність генномодифікованих добавок у продукті не так вже й складно, якщо виробник сумлінно написав про них на упаковці. Для позначення таких добавок використовується маркування, яке переважно складається з літери Е та трьох цифр. Які з цих добавок безпечні для здоров'я читайте далі.

уважно читайте склад продукту, який купуєте

уважно читайте склад продукту, який купуєте



Е300 (вітамін С – аскорбінова кислота) натуральний антиоксидант, який позитивно впливає на організм людини. В харчовій промисловості зберігає колір м'яса від окислення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добавки з позначкою Е. Консерванти

з Е301 по Е304 (аскорбати) добавки, які використовують як антиоксидант, стабілізатор кольору, хлібопекарська добавка та регулятор кислотності.

з Е306 по Е309 (вітамін Е) антиоксидант, який захищає клітини від пошкодження, зміцнює стінки судин, покращує роботу кровоносної системи.

Е320 (ВНА) Завдяки цій добавці їжа довше зберігає смак,колір та запах.

Е321 (ВНТ) синтетичний аналог вітаміну Е. Здатен заживлювати шкіру, використовується і в косметології і в харчуванні.

Е322 (лецитин) природній матеріал для відновлення клітин тіла. Попереджує вироблення токсинів в організмі.

з Е325 по Е327 (лактаты) продовжує термін зберігання продукту. У овочевих консервах покращує смак продукту.

Е330 (лимонна кислота) нешкідлива добавка, яка бере участь у обміні речовин.

Нагадаємо, раніше сайт "Здоров'я" писав про те, що ми їмо? Добавки з позначкою Е: барвники.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

22:30
Топ-5 продуктів, які омолоджують організм
21:30
Несподіваний овоч, який не можна поєднувати з картоплею
19:30
Два негативні впливи солодких напоїв для дітей
17:33
Користь і шкода від вживання айви
13:30
Найкращі продукти для зниження сечової кислоти
9:30
Три абсолютні плюси від вживання абрикосів
8:30
Топ-5 корисних продуктів на всі випадки життя
7:30
Продукти, які виводять токсини і покращують пам'ять
1:20
Чому сало треба їсти сирим і тонко нарізаним
0:20
Як часто дозволено вживати полуницю
22:30
Визначено продукт, який шкодить печінці більше за алкоголь
21:30
Поміч гірчиці при серцево-судинних хворобах
19:30
4 види чаю та його вплив на здоров'я людини
17:30
Користь для здоров'я, яку дарує нам ананас
15:30
Що треба їсти, аби ефективно худнути
13:30
5 найкращих продуктів для спалення жиру
12:30
Вчені назвали найкорисніший фрукт для мозку
10:30
Їжа, котра зберігається довго і не псується
9:30
Топ-5 продуктів, які можна їсти після терміну придатності
8:30
Фрукти, які попереджають виникнення діабету та ожиріння
7:30
Дві пекучі спеції, яких боїться вісцеральний жир
6:30
Незліченна кількість причин їсти родзинки
0:20
У чому користь від регулярного вживання часнику
22:30
П'ять корисних речовин у стручковій квасолі
21:30
5 аргументів на користь споживання ківі
17:30
П'ять найкращих продуктів для вашого мозку
15:30
Ідеальний чай, якщо у вас гастрит
13:30
Продукти з великим вмістом клітковини
12:30
Свято наближається. Вся користь від поїдання мандаринів
9:30
Гриби знижують вірогідність розвитку раку
8:30
Несподівана їжа, котра захищає мозок від дегенерації
7:30
4 причини, чому кефір треба пити перед сном
6:30
Їжа, яка збільшить ваш опір інфекціям
1:20
Топ-5 продуктів, які зміцнюють імунітет
0:20
8 позитивних ефектів від чорничного чаю
21:30
Продукти, яких дуже боїться рак
19:30
6 порад для кращого варіння яєць
15:30
Приправа, яка лікує зубні абсцеси і помічна при бронхіті
12:51
Топ-3 корисні властивості чорниці
10:30
Нове відкриття спростовує високу калорійність горіхів
Здоров'я в соцмережах: