Дієтологи розповіли, як схуднути і оздоровитися за допомогою часнику.
Смажений часник
Користь часнику відома людям здавна. Однак у цього дійсно чудового продукту є одна неприємна якість - запах.
Користь часнику в процесі термічної обробки дещо зменшується: температура значно зменшує вміст в часнику ефірних олій. Але багато корисних властивостей таки зберігаються.
У чому ж користь смаженого часнику? Перш за все, смажений часник - дуже смачний. Як окрему страву його не подають, але в складі інших страв він дуже хороший - смачний і корисний.
Дієтологи стверджують, що смажений часник не приносить шкоди фігурі: форменти у його складі сприяють схудненню. Додавайте його в тушковані овочі. Користь часнику, який протушкувати, не зменшується.
Смажений часник також оздоровлює на клітинному рівні, оберігаючи організм від закислення. Знижуючи рівень закислення, часник підвищує природні захисні сили організму і зміцнюючи імунну систему.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу