06:30, 02 Гру 2024 · Категорія: Харчування · Переглядів 178 ·
Вона не лише чудово пахне, але й готова вам допомагати.
кокосова олія
Доктор Мері Еніг, редактор журналу Американського коледжу харчування та автор книги «Їжте жир, втрачайте жир: здорова альтернатива трансжирам» вважає, що кокосова олія знижує рівень холестерину в крові. У ній містяться капринова, міристінова, стеаринова, каприлова та лауринова кислоти, які вбивають бактерії та протистоять розвитку вірусів.
Кокосова олія покращує роботу щитовидної залози, сприяє очищенню кишківника та знижує ризик розвитку хвороб серцево-судинної системи. В Журналі Університету Макгілла з'явилася інформація про користь кокосової олії для зниження ризику хвороби Альцгеймера за рахунок підвищення кетонових тіл в організмі.
До речі, Всесвітня організація охорони здоров'я включає кокосову олію до списку рекомендованих продуктів для запобігання інфарктам та інсультам. Крім того, кокосова олія містить вітаміни Е, К, а також холін та фітостероли.
А ви колись її вживали?
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Дитина ходить на пальчиках: що робити?
Психолог розповів, як боротися з дитячими страхами
Іспанський алкогольний глінтвейн на червоному сухому вині
Глінтвейн на червоному сухому вині з яблучним соком