Надто гаряча кава може призвести до розвитку раку.
Гаряча кава
Всі ми любимо відчуття гарячого напою, що зігріває тіло зсередини, це відчуття, коли напій потрапляє в організм та зігріває серце. Хоча це може викликати у людей відчуття комфорту, деякі гарячі напої можуть завдати людям більше шкоди.
Гарячий шоколад і глінтвейн — два очевидні приклади. Гарячий шоколад з високим вмістом цукру може збільшити ризик серцевих захворювань та високого рівня холестерину. Тим часом, глінтвейн може збільшити ризик виникнення проблем із печінкою в майбутньому, якщо вживати його надміру. Однак не ці гарячі напої викликають занепокоєння дослідників.
Однак йдеться про набагато популярніший напій, який п'ють цілий рік і зараз є улюбленим напоєм у світі, що викликає занепокоєння у дослідників та лікарів.
Споживання кави може збільшити ризик розвитку раку стравоходу, форми раку, яка вражає стравохід, також відомий як дихальне горло.
Любителі кави повинні вживати капучино або еспресо, а також інші форми кави при нижчій температурі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
10 геніальних цитат про здоров'я і виховання дітей