борошно – 2.5 ст. яйце – 2 шт.) оливки – 1 банка вода – 1 ст. сахар – 1 ст.л. моцарела – 125 гр. масло вершкове – 30 гр. (для змащення) олія рослинна для смаження сирний сир – 140 гр. кріп – 2 гілочки.
Як приготувати?
Відкрити пакетик з моцарелою, перекласти вміст пакету (сироватку та моцарелу) у посудину. Потім кульку моцарели відкласти убік.
Відкрити баночку оливок і вилити розсіл від оливок до сироватки з-під моцарелли. Додати яйця, воду, цукор збити.
Просіяти муку, добре перемішати, щоб не було грудочок. Моцарелу натерти на дрібній тертці, додати половину в тісто, перемішати.
Випекти млинці на сковороді, змащуючи її олією.Готові млинці змастити розтопленим вершковим маслом за допомогою силіконового пензлика.
Для начинки змішати половину натертої моцарелли, що залишилася, сирний сир, оливки (1/2 банки), нарізані дрібними шматочками, і дрібно нарізаний кріп. На половинці кожного млинця розподілити начинку.
Скласти млинець навпіл. Перед подачею млинці можна прогріти на сковороді, повільному вогні, щоб розплавилася моцарелла.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу