Регулярне вживання деяких продуктів допомагає зменшити ризик виникнення онкологічних захворювань.
Продукти для профілактики раку
Один із таких продуктів – часник.
З'єднання часника посилюють захист від появи таких онкологічних недуг, як злоякісні утворення шкіри, товстої кишки, легенів.
Іншим продуктом з перевірених і доступних є броколі. Овоч містить потужні антиоксиданти. Вживання продукту допомагає запобігти розвитку раку молочної залози.
Також лікарі рекомендують частіше їсти цитрусові фрукти. Зокрема, грейпфрути, які містять речовини монотерпени.
Монотерпени допомагають знизити ризик розвитку раку всіх видів, виводячи канцерогенні речовини з організму. Споживання лимонів, апельсинів стимулює діяльність лімфоцитів – клітин імунної системи, що борються з раковими клітинами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
10 геніальних цитат про здоров'я і виховання дітей