Спеціалісти стверджують, що вони приносять найбільше користі.
свіже молоко
1. Горіхи. Дієтологи стверджують, що вживання горіхів кілька разів на тиждень знижує ризик захворювань серцево-судинної системи.
2. Ягоди. Ягоди містять мало цукру та багато клітковини. Чорниця підвищує пам'ять, малина і суниця містять велику кількість елагової кислоти - потужного антиоксиданту, який має протиракові властивості.
3. Бобові. Боби містять дуже велику кількість клітковини, яка допомагає контролювати вагу, захищає від захворювання на діабет, а також запобігає раку прямої кишки та хвороби серця.
4. Свіже молоко. Свіже молоко містить велику кількість ліноленової кислоти – речовини, що захищає від онкологічних захворювань. Крім того, у ньому багато вітамінів, мінералів та корисних бактерій.
5. Яблука. Яблука корисні не тільки для зубів, але і запобігають раку легенів, діабету та астмі. В одному середньому яблуку міститься п'ять грамів клітковини та набір поживних речовин, включаючи вітамін K, корисний для кісток. Крім того, з'ївши яблуко за півгодини до їжі, ви дотримаєтеся свого апетиту.