Не варто захоплюватись надмірним вживанням випічки.
Шкода дріжджової випічки
Пристрасть до випічки посилює схильність до онкологічних захворювань. Такий ризик зумовлений впливом на організм шкідливих жирів, які містяться у випічці.
Для здешевлення випічки виробники часто додають до неї пальмову олію чи дешевий маргарин. Нагромадження в організмі трансжирів може спричинити розвиток раку.
При вживанні будь-якої випічки схильність до онкологічних захворювань посилюється, якщо людина їсть її регулярно, великими порціями. Пристрасть до випічки змушує організм засвоювати багато простих вуглеводів, що негативно впливає на стан кишкової мікрофлори.
Це може призводити до закрепів, відповідно, ризик онкологічних захворювань підвищується.
Велика кількість дріжджової випічки в раціоні сприяє запаленню слизової оболонки кишечника. Саме запальний процес "допомагає" здоровим клітинам перероджуватись в онкологічні.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
10 геніальних цитат про здоров'я і виховання дітей