Кілька чашок зеленого чаю щодня можуть врятувати людину від раку.
Зелений чай
Зелений чай багатий на катехіни — природні антиоксиданти. Цей напій захищає від застуди та грипу, продовжує молодість, знижує ризик проблем із пам'яттю, а також запобігає розвитку різних видів раку.
Для повноцінного відчуття корисних властивостей зеленого чаю необхідно випивати кілька великих чашок цього напою. Катехіни накопичуються в крові через одну-дві години після вживання і виводяться з організму через три-чотири години.
На відміну від чорного чаю і чаю улун, які також виготовляються з листя чайного дерева і піддаються ферментації, зелений чай замочують, щоб зупинити процес ферментації і зберегти аромат і яскраво-зелений колір свіжого чайного листя. Поліфеноли, що містяться в зеленому катехінами. Вони мають сильну антиоксидантну дію.
Щоденне вживання чаю допоможе запобігти серцево-судинним захворюванням, деменції, пародонтозу та метаболічному синдрому. Також підвищується захист організму від вірусів, зокрема грипу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
10 геніальних цитат про здоров'я і виховання дітей